Mjøndalen

Avdeling Mjøndalen har 2 plasser og er en vanlig enebolig over 2 plan. I 1.etasje er det 3 soverom, 1 bad m/dusj og wc, 1 wc, stue og kjøkken. I underetasjen er det stue/tv-rom, 1 kontor/soverom, større gang, vaskerom og 1 bad m/dusj og wc. Tvstue/spillrom er i kjelleretasjen.

Det naturlige samlingspunktet er stua og kjøkkenet. Her foregår det meste av daglig samhandling som matlaging, spising, avislesing, lekser (om ungdommene ikke ønsker å gjøre de på rommet sitt), tv-titting på kveldene og den generelle daglige «kaffepraten» man har med ungdommene, kollegaene og de som kommer på besøk.

Ungdommene deler i utgangspunktet bad. Det er en mulighet at ungdommene kan få tilgang til hvert sitt bad om det å dele medfører store vansker.

Lokaler som er egnet til samvær med familien

Det er ingen egne samværslokaler i boligen. Dersom det er ønskelig med lukket samvær brukes tv-stuen. Skal det være samvær med overnatting legges det til rette for at familie kan sove på gjesteseng på ungdommens rom eller i Tv-stuen. Skulle det være aktuelt med samvær over tid disponerer Omsorgspartner Gruppen boliger i Oslo og på Nesodden hvor det vil kunne tilrettelegges for samvær, og hvor personell fra Omsorgspartner Ung kan være med om det er ønskelig.

Egnede uteareal

Boligen ligger i ytterkant av ett boligfelt. Det er en stor hage rundt boligen der det kan spilles vollyball, badminton o.l. Det er en stor platting rundt deler av huset som om sommeren blir som en forlenget del av husets fellesareal der det er lagt til rette for grilling, spising og mer avslappende former for gode daglig samhandling.