Jobb hos oss

Vi trenger medarbeidere med relevant høyskoleutdanning som barnevernspedagoger, vernepleiere, sosionomer, sykepleiere med videreutdanning innen psykiatri, familieterapi ol, lærere med videreutdanning innen spes.ped ol., ergoterapeuter, fysioterapeuter.

Vi ønsker oss også personer med lang realkompetanse og/eller har interesser og kunnskaper innen musikk, friluftsliv, ulike håndverksfag ol.  

Våre medarbeidere er både faste ansatte og oppdragstakere i form av selvstendig næringsdrivende i enkeltmannsforetak. Vi ønsker oss kollegaer som har rett kompetanse, er fleksible, engasjerte og har gode samarbeidsevner.

Vi kan tilby arbeid som er faglig utfordrende i et godt tilrettelagt miljø. Vi ønsker oss flere medarbeidere med relevant høyskoleutdanning.

Utover den faglige kompetanse, legger vi stor vekt på dine personlige egenskaper som evne til å gi omsorg, og at du innehar en høy moralsk og etisk oppfatning.Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon. Ønsker du å jobbe hos oss kan du sende oss din CV på epost til post@opung.no. Din CV legges da i vår CV-base og vi vil ta kontakt med deg når vi har behov for flere kollegaer. Etter den nye personvernloven kreves informert samtykke fra deg som jobbsøker om at vi kan samle inn og behandle personopplysninger om deg. Her kan du lese vår personvernerklæring for jobbsøkere. Når du sender inn søknad og cv til oss må du bekrefte at du har lest og godkjenner erklæringen ved å skrive: «Jeg har lest og godkjenner Personvernerklæringen for jobbsøkere hos Omsorgspartner».