Jobb hos oss

Er du utdannet barnevernspedagog, sosionom, vernepleier og/eller psykolog? Eller er sykepleier eller lærer med videreutdanning innen pedagogikk, psykiatri, familieterapi o.l?

Vi trenger dyktige og erfarne medarbeidere med relevant sosial- og helsefaglig utdanning i vårt team. Vi ønsker oss medarbeider med lang realkompetanse og/eller har interesser og kunnskaper innen musikk, dyrehold, friluftsliv, ulike håndverksfag ol. da friluftsliv, kultur, dyr og gode aktiviteter er en viktig del av det miljøterapeutiske tilbudet vi tilbyr.  

Vi ønsker oss kollegaer som har rett kompetanse, er fleksible, nysgjerrig, ydmyke, er engasjerte og har gode samarbeidsevner.

Våre medarbeidere er både faste ansatte og oppdragstakere i form av selvstendig næringsdrivende i enkeltmannsforetak. Vår grunnturnus er medlever.

Vi kan tilby faglig utfordrende i et godt tilrettelagt miljø. Vi har fokus på utvikling og kompetansestyrking.

Er du nysgjerrig på oss og om dette kan være interessant for deg, ta kontakt med oss for mer informasjon. Send oss din CV om du har lyst til å jobbe hos oss til post@opung.no. Vi legger da din CV i vår CV-base og tar kontakt med deg.

NB: Etter den nye personvernloven kreves informert samtykke fra deg som jobbsøker om at vi kan samle inn og behandle personopplysninger om deg. Her kan du lese vår personvernerklæring for jobbsøkere. Når du sender inn søknad og cv til oss må du bekrefte at du har lest og godkjenner erklæringen ved å skrive: «Jeg har lest og godkjenner Personvernerklæringen for jobbsøkere hos Omsorgspartner».